in English

 

Etusivu

 

Esittely

Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Toimintakertomus ja tilinpäätös

Säännöt

 

Jäseneksi

 

EKF

 

Tapahtumat ja muu toiminta

Tapahtumat

Lukupiirit

Kirjoituskilpailut

 

Linkit

Yhteistyötahot

ELKI mediassa

 

Arkisto

Menneet taphtumat ja toiminta

Kokouspöytäkirjat

Asiakirjat

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

 

Tervetuloa Elävän Kirjallisuuden Yhdistyksen kotisivuille!

Sivujen hienosäätö on näemmmä ikuisesti kesken, mutta täältä saat tietoa muun muassa yhdistyksen ajankohtaisista asioista, nykyisestä ja menneestä toiminnasta, jäseneksi liittymisestä sekä yhdistyksen toiminnasta yleisesti.

 

ELKI on keväällä 2009 Tampereen yliopiston kirjallisuuden opiskelijoiden aloitteesta perustettu voittoa tavoittelematon ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tarkoituksena on elävöittää kirjallista kulttuuria ja luoda vaihtoehtoja kirjallisuuden kaupallistamiselle ja tuotteistamiselle. ELKI on Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan harrasteyhdistys.

 

Elävän kirjallisuuden tapaan ELKI on jähmettymätön, urautumaton, toimijoidensa näköinen yhdistys. Tule mukaan tekemään elävää kirjallisuutta ja puhaltamaan henkeä kirjalliseen elämään!

 

 

 

ELKIssä nyt

 

EKF 2016

 

EKF 2016 ON MUSTA. Järjestyksessään kahdeksas Elävän Kirjallisuuden Festivaali järjestetään Tampereella Työväenmuseo Werstaan tiloissa lauantaina 13. helmikuuta 2016.
EKF:n ohjelmisto koostuu eritaustaisten taiteentekijöiden ja tutkijoiden keskusteluista, performansseista ja työpajoista. Tänä vuonna festivaalin kokoavana teemana on monimerkityksinen Musta.
Tapahtumaan on vapaa pääsy!