in English

 

Etusivu

 

Esittely

Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Toimintakertomus ja tilinpäätös

Säännöt

 

Jäseneksi

 

EKF

 

Tapahtumat ja muu toiminta

Tapahtumat

Lukupiirit

Kirjoituskilpailut

 

Linkit

Yhteistyötahot

ELKI mediassa

 

Arkisto

Menneet taphtumat ja toiminta

Kokospöytäkirjat

Asiakirjat

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

 

Jäseneksi

Liittymällä ELKIn jäseneksi pääset mukaan suunnittelemaan ja elävöittämään Tampereen kulttuuritapahtumistoa. Kaikki tempaukset aina runoattentaateista kulttuurivisoihin ovat avoimia yleisölle, mutta jäsenenä pääset myös vaikuttamaan niiden sisältöön ja luomaan uusia tapahtumia. Uudet jäsenet liitetään automaattisesti elki@uta.fi-sähköpostilistalle, josta saat tietoa kokousten lisäksi kaikesta yhdistyksen toiminnasta ja jonne voit itsekin lähettää viestejä esimerkiksi ehdotuksia lukupiiriin otettavista kirjoista. Jäsenetuihin kuuluu myös alennuksia esimerkiksi sisäänpääsyistä yhdistyksen järjestämillä retkillä.

 

Liittyminen on helppoa! Paina tästä siirtyäksesi lomakkeen täyttöön.

 

Varallisuutesi mukaan voit valita kolmesta jäsenmaksuvaihtoehdosta. Jäsenmaksu opiskelijoille, työttömille tai muuten vähävaraisille 0€ Vuosittainen jäsenmaksu 5€ Ikuisuusjäsenmaksu 30€ Mahdolliset jäsenmaksut voi maksaa seuraavin tilitiedoin: Elävän Kirjallisuuden Yhdistys Kurikan Osuuspankki FI05 4726 0010 0315 29 HELSFIHH Muista laittaa maksun viestiksi "Jäsenmaksu".

 

ELKI on voittoa tavoittelematon yhdistys. Näin ollen kaikki yhdistyksen keräämä varallisuus, myös jäsenmaksuista koituvat tulot, käytetään tavalla tai toisella Tampereen elävän kirjallisen kulttuurin tukemiseen (esim. EKF:n kustannuksiin, tilattujen esiintyjien matkakuluihin, tarvikehankintoihin, yms.).