Näytteilleasettajaksi 2025

TERVETULOA NÄYTTEILLEASETTAJAKSI ELÄVÄN KIRJALLISUUDEN FESTIVAALEILLE!

Elävän Kirjallisuuden Festivaali järjestetään Työväenmuseo Werstaalla 8.2.2025! Vuokraamme jälleen myynti- ja esittelypöytiä kustantajille, kirjakaupoille ja muille kirja- ja kulttuurialan toimijoille. Näytteilleasettajilla on käytössään myös lava, jolle voi varata lyhyehköjä esitysvuoroja esimerkiksi kirjailijahaastatteluille, keskusteluille tai uusien teosten julkistuksille. Näytteilleasettajat ovat aina olleet tärkeä ja pidetty osa Elävän Kirjallisuuden Festivaalia, ja kutsummekin toimijoita kirjallisen kentän eri puolilta esittelemään, mitä kentällä tapahtuu juuri nyt!

Mikä on EKF?

Festivaali on vakiinnuttanut paikkansa pirkanmaalaisten kulttuuritapahtumien kirjossa. EKF kerää vuosittain 400–1000 kävijää juhlistamaan elävää kirjallisuutta ja kulttuuria. Tapahtuma luo keskustelua tieteen ja taiteenalojen edustajien sekä yleisön välille. Festivaali onkin kävijöiden parissa koettu sekä virkistävänä että sivistävänä osana Tampereen kulttuurielämää. 

EKF kerää Werstaalle laajan joukon kirjallisuuden alan toimijoita ja kirjallisuuden ystäviä. Kohderyhmäämme kuuluu opiskelijoita, kirjallisuuden tutkijoita, kustantamoita ja kulttuurialan väkeä – sekä kaikki kirjallisuudesta ja kulttuurista kiinnostuneet! EKF:n markkinointikanavat tavoittavat tehokkaasti kirjallisuudesta kiinnostuneita. Lisäksi EKF näkyy striimien kautta valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää:  elavakirjallisuus@gmail.com