Elävän kirjallisuuden festivaali 2024 kiittää!

Elävän kirjallisuuden festivaali 2024 vei kävijänsä unien ja unelmien äärelle. Festivaalipäivän ohjelmistossa oli mukana toinen toistaan kiehtovampia keskusteluja ja esiintymisiä. Suuri kiitos kaikille mukana olleille!

 

Haluamme kiittää Koneen Säätiötä ja Pirkanmaan Kulttuurirahastoa – ilman tukeanne ei meillä olisi mahdollisuutta kehittää festivaalia ja järjestää sitä niin hienona, kuin se tänä vuonna oli! Festivaalia tehdään intohimolla ja tulisin sydämin kuukausien ajan, ja tukenne turvin olemme voineet luottaa siihen, että saamme tuotua laadukasta kirjallisuus- ja kulttuuriohjelmaa kaikkien kiinnostuneiden saataville.

 

Lämmin kiitos lisäksi Työväenmuseo Werstaan väelle – kirjallisuus todella elää museon tiloissa! Kiitämme myös Tampereen G-Livelabia loistavista puitteista Tiiliskivi-klubin järjestämiseen, viihdyimme jälleen kerran hyvin!

 

Tapahtumapäivän onnistumisesta erityiskiitokset sanataideyhdistys Yöstäjälle, tapahtumaan tuomanne ohjelma rikastutti jälleen festivaalimme ohjelmistoa kekseliäisyydellään. Kiitokset myös Pala Cafélle, joka piti huolta esiintyjiemme ja työryhmämme lounastarjoiluista. Suuri kiitos Tredun tekniikkatiimille, jotka tänäkin vuonna striimasivat ammattitaitoisesti festivaalin paneelikeskusteluja Elävän kirjallisuuden festivaalin YouTube-kanavalle.

 

Sydämelliset kiitokset kaikille mukana olleille kustantamoille, yhdistyksille, esiintyjille ja työryhmälle, jotka jokainen omalla asiantuntemuksellanne ja panoksellanne loitte täydellisen tapahtumapäivän! Kiitos kaikki festivaalin kävijät – ihanaa, että uskotte kirjallisuuden ja kulttuurin elinvoimaan!

 

Elävän kirjallisuuden festivaali järjestetään lauantaina 8.2.2025 Työväenmuseo Werstaalla!

 

Ensi vuoteen!

Tuottajat

Anna-Sofia Alakurtti, Ida Kiikkerä ja Jenni Pyykkö