Auditorion paneelikeskustelut striimataan

Kaksi edellistä Elävän kirjallisuuden festivaalia siirrettiin pandemian takia verkkoon. Tänä vuonna festareille pääsee taas paikan päälle, mutta Auditorion paneelikeskustelut on mahdollista katsoa myös striimin kautta etänä YouTubesta, Elävän kirjallisuuden festivaali -kanavalta!

Striimausohjelmassa:
Klo 11.30-12.15 Elämä on matka -paneelissa Saara Metsäranta, Tero Tähtinen ja Sonja Mikkonen keskustelevat metaforista mm. kirjallisuuden ja yhteiskunnan jäsentämisen välineinä. Haastattelijana Sofia Blomberg.

Klo 12.30-13.15 Matkakirjallisuus ilmastokriisin aikakaudella -paneelissa Lieven Ameel, J.K. Ihalainen ja Karoliina Lummaa keskustelevat kirjallisista matkoista ilmastonmuutoksen varjossa. Haastattelijana Magdaleena Murto.

Klo 14.00-14.45 Kirjalliset aikamatkat -paneelissa Tiina Lehikoinen, Hanna Samola ja Heikki Kokko keskustelevat mm. historiallisesta fiktiosta ja dystopioista. Haastattelijana Tytti Koivisto.

Klo 15.00-15.45 Matka kirjailijuuteen -paneelissa Riina Tanskanen, Satu Laatikainen ja Leea Hakkarainen keskustelevat mm. siitä, millaisia polkuja kirjailijuuteen on somen aikakaudella.

Tallenteet jäävät myös myöhemmin katsottaviksi. Striimauksesta vastaa Tredu.