TULE TEKEMÄÄN FESTIVAALIA KANSSAMME

Näytteilleasettajaksi Elävän Kirjallisuuden Festivaalille?

Elävän Kirjallisuuden Festivaali vuokraa myynti- ja esittelypöytiä kustantajille, kirjakaupoille ja muille kirja- ja kulttuurialan toimijoille. Näytteilleasettajilla on käytössään myös lava, jolle voi varata lyhyehköjä esitysvuoroja esimerkiksi kirjailijahaastatteluille, keskusteluille tai uusien teosten julkistuksille.

Festivaali on vakiinnuttanut paikkansa pirkanmaalaisten kulttuuritapahtumien kirjossa. EKF kerää vuosittain 600–1200 kävijää ja 30–60 esiintyjää tekemään, pohtimaan ja juhlistamaan elävää kirjallisuutta. Ensi kevään festivaalilla esiintymässä on otanta taiteentekijöitä ja kulttuurivaikuttajia muun muassa kirjallisuuden, runouden, musiikin, sarjakuvan, filosofian ja taiteentutkimuksen aloilta. Tapahtuma tuo yhteen tieteen ja taiteen ammattilaisia ja luo näiden ja yleisön välille vuoropuhelua.. Festivaali onkin kävijöiden parissa koettu sekä virkistävänä että sivistävänä osana Tampereen kulttuurielämää.

Näytteilleasettajille varataan tilat Bertel-salista. Bertelin lava on näytteilleasettajien käytössä koko päivän – lyhyehköjä esitysvuoroja voi halutessaan siis varata etukäteen. Näytteilleasettajat jakavat taukohuoneen esiintyjien ja talkoolaisten kanssa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla. Mainitse vastauksessasi – Toiminimi, Y-tunnus, osoite, www-sivut (mikäli haluat laskun postitse, ilmoita se sekä haluamasi laskutusosoite).

Yhteys: elavakirjallisuus@gmail.com / 0405256447

Kustantajat, kirjakaupat, antikvariaatit: 120 € / pöytä
Liitot, järjestöt, yhdistykset, seurat: 80 € / pöytä

https://www.facebook.com/ekftampere/?fref=ts